“The size of your success is determined
by the size of your belief”

Wie zijn wij

PIRAMIDE wordt gestuurd en geleid door zijn oprichter, Paul Van de Velde.

Hij kan terugblikken op een brede internationale ervaring van meer dan twintig jaar, gekoppeld aan een multidisciplinair en universitair opleidingsniveau.

Paul Van de Velde beschikt over een MBA-Vlerick Management School en een basisopleiding Industrieel Ingenieur Bouwkunde.

Hij is een man van de praktijk. Enerzijds als ondernemer, anderzijds als General Manager heeft hij een brede waaier aan ervaring opgebouwd, o.a.  als:

 • Mede-oprichter en General Manager van KIPLING BAGS, Antwerpen
 • Vice President Sales & Marketing bij DELSEY, Parijs
 • Stichter van PIRAMIDE Consulting (2002)

Hij adviseert  zowel KMO’s als multinationals op diverse vlakken van de bedrijfsvoering. Zo voerde hij opdrachten uit voor o.a. Nike, CRHplc, Tractebel, Delvaux,  E-Bags, Winsol, Dywidag Systems, Gaastra, Mitiska Holding, Verelst, Eddy Merckx Cycles,…

PARTNERS

In functie van het project – en waar nodig – werkt PIRAMIDE met een team van senior Consultants die eveneens kunnen terugblikken op een ruime ervaring in diverse en complementaire vakdomeinen en vaak zelf ondernemer zijn geweest.

VARIA

Paul Van de Velde treedt geregeld op als gastspreker voor oa. Vlerick Management School, Voka, VKW, omtrent thema’s als creativiteit & innovatie, strategie, merkbeleid, people management, ….

 

Over ons: Wat is onze filosofie ?

We have a passion for excellence !

 • PIRAMIDE zorgt voor een nieuwe dynamiek in uw organisatie.
 • Door onze gedreven, creatieve en innovatieve inbreng wordt uw onderneming een performantere organisatie en kunnen ambitieuze bedrijfsdoelstellingen worden nagestreefd.
 • PIRAMIDE staat garant voor een persoonlijke en gerichte aanpak. Opdrachten op maat zijn ons handelsmerk waarbij flexibiliteit en een persoonlijke aanpak centraal staan.
 • Onze relatie met onze klanten stoelt op een wederzijds partnership.
 • Waarden als engagement, verantwoordelijkheid en eerlijkheid vormen de hoeksteen voor de relatie met onze opdrachtgevers.

Hoe werken wij ?

Wij koppelen de theorie aan de praktijk. Rekening houdend met opdrachtspecifieke noden, gebruiken wij volgende methodiek :

Over ons - Begrijpen Observeren, Probleem oplossen, Implementeren en Follow-UP

Waarom voor ons kiezen ?

ONZE WAARDEN

Flexibiliteit
De aanpak van PIRAMIDE wordt optimaal aangepast aan de specifieke situatie van de klant. De flexibiliteit en know-how van PIRAMIDE garandeert een snel inspelen op uw noden.

Betrokkenheid
PIRAMIDE wil een verlengde zijn van uw bedrijf en alle inspanningen leveren die nodig zijn om zich in te leven in de specifieke situatie van uw onderneming. Op een pro-actieve wijze denken wij mee over de verbeteringsprocessen en de uitbouw van uw organisatie.

Integriteit
PIRAMIDE hanteert een strikte deontologie m.b.t. haar activiteiten. Bekwaamheid, discretie en respect voor de filosofie van de klant staan hierbij centraal.

Openheid
Een open en directe communicatie, eerlijke feedback en wederzijds vertrouwen vormen de basis van een goede en succesvolle samenwerking.

Betrouwbaarheid
Afspraak is afspraak !

Succes
Geen loze woorden. Wij laten graag onze klanten aan het woord en getuigen over hun ervaringen.

ONZE UNIEKE TROEVEN

 • Wij voegen Senior Management expertise toe aan uw Management Team
 • Wij werken met en begeleiden uw mensen en uw organisatie
 • Wij leveren een energiek en persoonlijk engagement
 • Wij zijn geen permanente kost voor uw organisatie
 • Wij staan voor succes